Filters

Ref: 1005

For Rent Central shop

Blloku , Tirana
Retail Type: Shop
Description
Strategically located in the most populated area in Tirana, rich in banking institutions, law offices and other businesses, also tourists and visitors.The Shop space has a surface of 77 m2, with a storage of 30 m2. Features heating and cooling system and safety system.
Simple & modern design, adding to the quality it has to stand out.
Ideal for newbie ateliers.

For more information, contact us! 

Gjendet në zonën më të populluar të Tiranës, e pasur me institucione bankare, zyra ligjore dhe biznese të tjera dhe e përshkuar nga turistë e vizitorë. Zyra/ Dyqani ka një sipërfaqe prej 77m2 dhe një hapësirë magazinimi prej 30m2. Përfshin sistem ngrohjeje dhe ftohjeje, si dhe sistem alarmi. E dizenjuar thjeshtë dhe me shije moderne, duke iu shtuar vlerave të hapësirës.
Ideale për atelie.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!

 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Blloku
Retail Type: Shop
Construction Stage: Completed
Office Layout: Partitioned
Heating Type: Autonomous Heating System
Heating Medium: Electric Heating
Covered Area: 77m²
Storage: 30m²
Customer Parking: 3
Furnished: Yes
Alarm:
Air Condition:
Location Map
Register your enquiry