Filters

Ref: 1002

For Sale Central Tirana Office

Komuna e Parisit , Tirana
Internal Area: 68m² | Floor Number: -
Description
The office is located at “Komuna e Parisit”, in a business-friendly area, especially suitable for new ventures. The area is close to important institutions which enable your business to provide the necessary services.
It is furnished in a modern take, encompassing a surface of 68m². Optimal workspace for both, staff and customers. It also features a kitchenette as a get- together place for the employees.

For more information, contact us!

Zyra ndodhet te “Komuna e Parisit”, në një zonë shumë të përshtatshme për biznesin, veçanërisht për sipërmarrjet e reja. Zyra ndodhet afër institucioneve të rëndësishme, të cilat mundësojnë që biznesi juaj të ofrojë shërbimet e nevojshme.
Mobiluar me arkitekturë moderne, zyra përfshin një sipërfaqe prej 68m². Hapësirë optimale pune, si për stafin, ashtu dhe për klientët. Gjithashtu përfshin një kuzhinë të vogël si hapësirë takimi e socializimi për punonjësit.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!

 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Komuna E Parisit
Office Type: Whole Floor
Construction Stage: Completed
Office Layout: Partitioned
Floors Building: 13
Office Spaces: 2
Furnished: Yes
Internal Area: 68m²
Heating Type: Autonomous Heating System
Heating Medium: Electric Heating
Bathrooms: 1
Kitchenette:
Secure Door:
Alarm:
Air Condition:
Concierge Reception:
Reception:
Conference:
Server Room:
Filling Room:
Location Map
Register your enquiry