Filters

Ref: 1001

For Rent Industrial land

Kashar , Tirana
Industrial Type: Warehouse | Covered Area: 1228m² | Plot Area: -
Description
The land is located in the area of Kashar, Tirana. The building is comprised of a warehouse, a covered area of 1228m² and an uncovered one of 2400m². The warehouse also features an enclosed office room. Guarantees safety through camera surveillance and security system. Great opportunity for use as industrial/ factory space or for similar businesses.

For more information, contact us! 

Trualli ndodhet në zonën e Kasharit, Tiranë, përbëhet nga nga një magazinë me një sipërfaqe të mbuluar prej 1228m2 dhe një sipërfaqe të pambuluar prej 2400m2. Magazina gjithashtu përfshin një hapësirë zyre të ndarë enkas. Siguria garantohet nga kamerat e sistemit të sigurisë. Hapësirë me mundësi fantastike shfrytëzimi për fabrika, biznese indusriale apo të ngjashme.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!

 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Kashar
Sub Area: Katund I Ri
Year Of Build: 1987
Industrial Type: Warehouse
Construction Stage: Offplans
Covered Area: 1228m²
Uncovered Area: 2400m²
Secure Door:
Alarm:
Enclosed Office Room:
Location Map
Register your enquiry