Filters

Ref: 1003

For Sale Lake view Villa

Farka Lake , Tirana
House Type: Villa | Internal Area: 340m² | Bedrooms: 4
Description
Villa for sale in Farka Lake, Tirana, sprawling over a surface of 340m2 and a garden area of 45m2. The indoor space is arranged in four bedrooms and three bathrooms, with a separate laundry room. The villa features heating and cooling system and safety system too. Beautifully decorated with stone and wooden accents.
Our near lake villa offers an amazing backyard view and spacious rooms.

For more information, contact us!


Vilë për shitje në Liqenin e Farkës, Tiranë, shtrihet në një siperfaqe prej 340m2, dhe shtrirje kopshti prej 45m2. Hapësira e brendshme është e rregulluar në katër dhoma gjumi dhe tre banjo, me një dhomë të veçantë lavanderie. Vila përfshin sistemin ngrohjeje e ftohjeje dhe system alarmi gjithashtu. Arkitekturë dekorative me motive e materiale guri dhe druri.
Vila jonë pranë liqenit ofron një pamje të mrekullueshme në oborrin e shtëpisë dhe dhoma të bollshme.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!


 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Farka Lake
Year Of Build: 2002
House Type: Villa
Construction Stage: Completed
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Furnished: No
Internal Area: 340m²
Garden Area: 45m²
Basement: 60m²
Heating Type: Autonomous Heating System
Heating Medium: Geothermal Energy
Home Office:
Separate Laundry Room:
Alarm:
Fireplace:
Air Condition:
Storage Space:
Location Map
Register your enquiry