Filters

Ref: 1007

For Rent Luxurious vacation villa

Voskopoje , Korçe
House Type: Villa | Internal Area: 280m² | Bedrooms: 4
Description
Villa for rent in Voskopojë, Korcë, located in a serene area, a very popular one recently for a comfortable living, in which greenery, tranquility and fresh air prevail. The villa has a garden area of 100m2 and a total construction area of 280m2.
This villa is organized in three bedrooms, four living rooms, three toilets and a totally separate laundry room. It offers a very picturesque view of the area. The villa features a heating and cooling system and safety system, all of high- quality construction. Our luxurious villa is ideal for vacation rental, especially for large families or small groups. And yes, pets are more than welcome.

For more information, contact us! 

Jepet me qira vila në Voskopojë, Korçë, e cila ndodhet në një zonë të qetë, e pëlqyer për mundësinë që ofron për një jetesë të mirë e të rehatshme, ku mbizotëron gjelbërimi, freskia dhe ajri i pastër. Vila ka një sipërfaqe kopshti prej 100m2 dhe një sipërfaqe totale ndërtimi prej 280m2.
Përfshin tre dhoma gjumi, katër dhoma ndenje, tre tualete dhe një dhomë lavanderi, në një hapësirë krejt të vetën. Ofron një pamje piktoreske të zonës. Vila është e pajisur me sistem ngrohjeje dhe ftohjeje dhe sistem sigurie, të gjitha me cilësi të lartë ndërtimi. Vila jonë luksoze është ideale për t’u marrë me qera për pushime, veçanërisht për familje të mëdha ose grupe të vogla udhëtarësh. Dhe po, kafshët shtëpiake mirësetëvijnë!

Për më shumë informacion, na kontaktoni!


 
Share Property

Property

Features

District: Korçe
Area: Voskopoje
Year Of Build: 2000
House Type: Villa
Construction Stage: Completed
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Furnished: Yes
Uncovered Parking: 2
Covered Parking: 2
Internal Area: 280m²
Garden Area: 100m²
Basement: 50m²
Heating Type: Autonomous Heating System
Heating Medium: Gas Heating System
Separate Laundry Room:
Alarm:
Pets Allowed:
Fireplace:
Air Condition:
Private Swimming Pool:
Smart Home:
Storage Space:
Location Map
Register your enquiry