Filters

Ref: 1006

For Rent Apartament

Pazari i Ri , Tirana
Internal Area: 40m² | Bedrooms: - | Bathrooms: -
Description
Garsoniere apartment at “Fadil Rada” Street, near “Pazari i Ri”, an area buzzing with activity and rich in cultural heritage. Encompassing an area of 40 m2, on the 6th floor, it is ideal for students and young artists. It can also be used as a studio. It is comprised by a fully furnished room, a kitchen and a toilet. Great orientation for optimal sun exposure.

For more information or a visit to the property, contact us at: +355 693652343.

Jepet garsoniere me qira në rrugën “Fadil Rada”, pranë “Pazarit të Ri”, në një zonë që gumëzhin nga aktiviteti dhe plot me jetë e gjurmë trashëgimie kulturore. Përfshin një sipërfaqe prej 40m2, në katin e 6të, ideale për student ose artist të ri.
Garsioneri mund të përdoret dhe si studio. Përfshin një dhomë plotësisht të mobiluar, një kuzhinë dhe një tualet. E orientuar drejt diellit.

Për më shumë informacion apo për ta parë vetë apartamentin, na kontaktoni në: +355 693652343.

 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Pazari I Ri
Apartment Type: Standard Apartment
Construction Stage: Completed
Floor Number: 6
Internal Area: 40m²
Home Office:
Location Map
Register your enquiry