Filters

Ref: 1005

For Sale Land

Peze , Tirana
Land Type: Field | Town Planning Zone: Industrial | Plot Area: 1000m²
Description
Land for sale in Pezë e Vogël, near “Iliria Palace”, with a surface of 1000m2. The land can also be exchanged too and enjoys regular land documentation.

For more information, contact us!

Lloji i tokës: Fushë | Zona e Planifikimit të Qytetit: Industriale | Sipërfaqja e parcelës: 1000m²
Përshkrim
Truall në shitje në Pezë të Vogël, pranë “Iliria Palace”, me sipërfaqe 1000m2. Toka gjithashtu mund të shkëmbehet dhe gëzon dokumentacion të rregullt të truallit.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!
 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Peze
Land Type: Field
Plot Area: 1000m²
Town Planning Zone: Industrial
Location Map
Register your enquiry