Filters

Ref: 1010

For Sale Lavazh

Yzberisht , Tirana
Retail Type: -
Description
Car wash-parking business for sale, in “Panajoti” Street, Yzberisht, with a surface of 800m². It comes along with all the necessary equipment and an already- established clientele.
The business is up for rent with a price of 500’000 ALL/month.

For more information, contact us!

Shitet biznesi Parkim- Lavazh, në rrugën "Panajoti", Yzberisht, me sipërfaqe 800m². Biznesi ka të gjitha pajisjet e nevojshme dhe një klientelë tashmë të krijuar.
Gjithashtu, jepet me qira me një çmim prej 500’000 ALL / muaj.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!


 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Yzberisht
Construction Stage: Completed
Uncovered Area: 800m²
Location Map
Register your enquiry