Filters

Ref: 1009

For Sale Qender estetike

Komuna e Parisit , Tirana
Retail Type: Store
Description
Beauty Center for sale at “Komuna Parisit” Street, Tirana, a business- suitable area, fully furnished with a modern taste and equipped with a smart system.
The business is also up for rent with a price of 300 EUR/month.

For more information or a visit to the property contact us at: +355 693652343.

Qendra Estetike në shitje në rrugën "Komuna Parisit", Tiranë, vendosur në një zonë të përshtatshme për biznes, e mobiluar plotësisht në stil modern dhe e pajisur me sistem inteligjent.
Biznesi gjithashtu mund të jepet me qira për 300 EUR / muaj.

Për më shumë informacion ose nëse doni të kaloni të shikoni vetë biznesin, na kontaktoni në: +355693652343.

 
Share Property

Property

Features

District: Tirana
Area: Komuna E Parisit
Retail Type: Store
Construction Stage: Completed
Heating Type: Autonomous Heating System
Heating Medium: Electric Heating
Furnished: Yes
Secure Door:
Alarm:
Air Condition:
Location Map
Register your enquiry