Filters

Ref: 1002

For Sale Villa

Dergut , Shkoder
House Type: Villa | Internal Area: 98m² | Bedrooms: 3
Description
The house is located in Dërgut, Shkodër. With 98m2 of living space, the space is arranged in three bedrooms and 1 bathroom. It is surrounded by a garden area of 57m2.
This property enjoys regular land and construction documentation.

For more information, contact us!

Shtëpia ndodhet në Dërgut, Shkodër. Me një siperfaqe prej 98m2, hapësira është e ndarë në tre dhoma gjumi dhe 1 tualet. Është e rrethuar nga një sipërfaqe kopshti prej 57m2.
Kjo pronë gëzon dokumentacion të rregullta trualli dhe ndërtimi.

Për më shumë informacion, na kontaktoni!
 
Share Property

Property

Features

District: Shkoder
Area: Dergut
House Type: Villa
Construction Stage: Completed
Floor Number: 2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Furnished: No
Uncovered Parking: 1
Internal Area: 98m²
Garden Area: 57m²
Pets Allowed:
Location Map
Register your enquiry